U bevindt zich hier: Home » Modellen » Digital Classic Grand

Digital Classic Grand

De Digital Classic Grand, een mooie zwart hoogglans vleugeluitvoering. Deze vleugel heeft de bescheiden lengte, maar doet in klank niet onder voor een concertvleugel. Heeft u ruimte voor een prachtig vleugelmeubel, dan is de Digital Classic Grand een uitstekende optie. In deze vleugel zit een Yamaha klankbron ingebouwd. Door de excellente kwaliteit van de Yamaha onderdelen gecombineerd met onze eigen kast en uniek versterkingssysteem, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig instrument. Waarom kunnen wij deze vleugel voor dit geld aanbieden, terwijl een vergelijkbare vleugel van Yamaha vele malen duurder is? Het meubel van dit instrument is het duurste gedeelte. Als dat over 4 schijven gaat, dan cumuleert dat bedrag elke keer. Wij importeren de kast rechtstreeks uit de fabriek, dus dat scheelt veel extra kosten. Klanten die deze vleugel beluisterd en aangeschaft hebben zijn bijzonder enthousiast. Wij leveren ook kleinere modellen van deze vleugel. Als u minder ruimte heeft maar toch het elegante vleugelmodel wilt hebben, dan is dit een goede, betaalbare optie.

Door de tussenhandel te omzeilen, kunnen wij u deze digitale vleugel zéér voordelig aanbieden. De prijs is natuurlijk hoger dan van een pianomodel, maar valt alleszins mee. De Digital Grand is te koop in een aantal verschillende uitvoeringen. Ook is de vleugel in verschillende kleuren te koop. Klik hier om alle mogelijheden te bekijken en om de actuele prijzen te zien. 

Digital Grand SpecificatiesDC Grand wit

Met zijn superieure klanken en instellingsmogelijkheden om de klank naar uw smaak aan te passen biedt de Digital Grand alles wat muzikale fijnproevers verwachten. Alleen de pianoklank is al de moeite, met álle details van een akoestisch instrument, zoals het kloppen van de hamers en natuurlijke resonanties. En dan hebben we het niet eens over de kwaliteit van de overige klanken.

Specificaties van deze digitale vleugel

  • Pure CF-sampling met 4-niveaus Advanced Wave Memory (AWM) dynamische stereosampling
  • Toets-lossamples, stereo sustainsamples en demperresonantie
  • 128-noten polyfonie (max.)
  • Graded Hammer-toetsenbord (GH)
  • Usb-connectiviteit voor het opslaan en spelen van muziek

U bent van harte welkom voor een demonstratie bij ons in de winkel!

 

De Modellen

Openingstijden

Let op! Tussen de middag zijn we gewoon open!

 

Fotogalerij

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

Naar rechts