U bevindt zich hier: Home » Modellen » Beluister de Digital Classic modellen!

Beluister de Digital Classic modellen! - Digital Classic

Diverse modellen leverbaar

Wij leveren de Digital Classic in verschillende uitvoeringen. De piano's worden door ons zelf gemaakt. Hierdoor kunnen wij een kwalitatieve piano aanbieden met een scherpe prijs. Hieronder kunt u luisteren naar een aantal modellen om een beetje een idee te krijgen van het geluid van de instrumenten. Kijk op onze officiële site voor alle huidige modellen. U kunt het geluid in het echt horen als u langs komt in onze showroom. Maak hier uw afspraak. 

 

Digital Classic Deluxe

deze piano heeft een betere pianosample en een stiller klavier met matte, zwarte boventoetsen, hetgeen prettiger speelt dan glimmende toetsen. De speakers zijn ook van betere kwaliteit. De piano heeft daardoor een vollere klank.
Digital Classic Elite

deze piano heeft een betere 4-laags pianosample. De klank is dus dynamischer, waardoor u met meer emotie kunt spelen. Het toetsenbord is uitgerust met een Yamaha GH klavier, welke meer als een echte piano voelt. Ook is er snaarresonantie ingebouwd. Dit geeft het effect dat de piano gaat 'zingen' zoals ook bij een echte piano. De klank is helemaal naar smaak in te stellen. De Elite uitvoering beschikt bovendien over een USB-aansluiting, waarmee u onder andere uw muziek kunt opnemen en afspelen via een USB-stick. Met de stereo output kunt u de piano ook nog op extra versterking aansluiten.

Enkele geluidsfragmenten van de Digital Classic Elite

Digital Classic Superior

Deze piano is het topmodel uit de Digital Classic serie. Behalve de kast en luidsprekers zijn alle gebruikte onderdelen van Yamaha origine. Wij bouwen Yamaha in omdat zij bekend staan dat ze enkel A-kwaliteit produceren. Door het gebruik van een zeer degelijk luidspreker- en versterkersysteem, met 8 luidsprekers, heeft de klank een reikwijdte van een akoestische piano. Het houten klavier geeft u een speelervaring die dicht in de buurt komt van een akoestisch instrument.

Enkele geluidsfragmenten van de Digital Classic Superior 

 

De Modellen

Openingstijden

Let op! Tussen de middag zijn we gewoon open!

 

Fotogalerij

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

Naar rechts