U bevindt zich hier: Home » Informatie

Voordelen van de Digital Classic

Praktische voordelen
De Digital Classic is een uniek concept omdat het alle voordelen van een digitale piano combineert met de tijdloze uitstraling van een klassieke pianokast. Simpele, maar o zo praktische voordelen als een volumeknop en de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten zorgen ervoor dat u geen huisgenoten of buren meer stoort terwijl u piano speelt. U kunt dus ontspannen en vrijuit spelen!

Extra functies
Een Digital Classic beschikt niet alleen over een goede pianoklank, u beschikt tevens over diverse extra klanken die desgewenst met elkaar kunnen worden gecombineerd. U heeft de beschikking over een metronoom, een opname mogelijkheid en tal van andere functies. Deze komen niet alleen het speelplezier ten goede maar kunnen ook een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van uw pianospel.

Geen onderhoud
Een goede akoestische piano is een prachtig instrument maar men dient daarbij rekening te houden met een aantal factoren. Zo dient een piano in een ruimte te staan waar een zeker niveau van luchtvochtigheid wordt gegarandeerd. Daarnaast dient een akoestische piano regelmatig gestemd te worden. Dat soort problemen heeft u niet bij een Digital Classic. De Digital Classic vereist geen bijzonder onderhoud en is niet kritischer dan andere elektronische apparatuur ten aanzien van de luchtvochtigheid. Daardoor kunt u een Digital Classic veel gemakkelijker in een ruimte plaatsen dan een akoestische piano!

Geweldige prijs kwaliteit verhouding
De Digital Classic wordt aangeboden voor een ijzersterke prijs-kwaliteit verhouding. U beschikt al over een Digital Classic vanaf € 2.695,-. Voor dit bedrag – en zelfs voor veel meer geld – is er geen enkel alternatief. Voor een nieuwe akoestische piano betaalt u al snel gemiddeld € 5.000 en digitale piano's van de gevestigde merken hebben kastjes die niet op een piano lijken. De Digital Classic is dus met recht een uniek product!

Best Dealer Award

Muziekcentrum Oostendorp heeft twee keer de Best Dealer Award gewonnen. In 2006 en 2008 mocht Henk Oostendorp de Award in ontvangst nemen.
Lees hier meer over de Best Dealer Award.


Betalen in termijnen

Wilt u graag een Digital Classic aanschaffen alleen niet in 1x betalen? Dat kan, bij ons is het mogelijk om een Digital Classic en andere muziekinstrumenten te betalen in termijnen.
Klik hier voor de mogelijkheden.

Digital Classic huren

Het is ook mogelijk om een Digital Classic of andere digitale piano's te huren, voor particulieren en ook studenten.
Bekijk hier de mogelijkheden.

 

De Modellen

Openingstijden

Let op! Tussen de middag zijn we gewoon open!

 

Fotogalerij

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

Naar rechts