U bevindt zich hier: Home » Modellen » Digital Classic

Een digitale Yamaha-piano in een traditionele kast

Met trots presenteren wij u de Digital Classic: een digitale piano uitgerust met louter originele Yamaha-onderdelen, in de kast van een traditionele piano. Nu vanaf slechts € 2.195,- inclusief 3 jaar garantie.

Authentieke klank

De klankbron van de Digital Classic is een krachtig Yamaha geluidschip die de authentieke klanken van een echte concertvleugel digitaal weergeeft via bijzondere, speciaal afgestelde geluidsboxen. In combinatie met de goed doordachte kastconstructie zorgt dit systeem dat de warme, volle pianoklank goed tot zijn recht komt.
Daarbij biedt dit instrument talloze mogelijkheden. De piano kan op zichzelf staan, maar ook gecombineerd worden met andere klanken, die het geluid nog voller maken. U kunt uw pianosolo bijvoorbeeld laten begeleiden door een compleet strijkorkest, waarmee u uw huiskamer omtovert in een concertzaal.

Klassieke pianokast

DC-Huiskamer

De Digital Classic is de perfecte kruising tussen een akoestische en een digitale piano. Het zwarte hoogglansmeubel straalt elegantie uit en past in elk interieur. De piano oogt strak, maar heeft een klassieke uitstraling. De functieknoppen zijn onzichtbaar weggewerkt en toch eenvoudig te bedienen terwijl u piano speelt. Niemand zal opmerken dat het een digitaal instrument betreft. Deze piano is ook leverbaar in zwart mat, wit hoogglans, wit mat, mahonie hoogglans, noten hoogglans en eiken mat. Het metalen beslag kunt u altijd naar eigen smaak kiezen; messing of chroom. Voor alle kleuren kastuitvoering anders dan zwart, geldt een meerprijs van € 200,-. Ook hebben wij 2 bijzonder exclusieve modellen gemaakt. Deze kasten zijn uitgevoerd in piramide mahonie en wortelnoten. Kijk hier voor foto's.

De afmetingen van de Digital Classic zijn: (h x b x d) 119,2 cm x 148 cm x 60,2 cm.

Topkwaliteit

Het technische gedeelte van de Digital Classic is vervaardigd met uitsluitend originele Yamaha-onderdelen. De kast wordt in onze eigen werkplaats geassembleerd door een bekwaam meubelbouwer. Het digitale gedeelte wordt vernuftig geïntegreerd in de pianokast. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat een fraai, duurzaam instrument te vervaardigen met een hoge klankkwaliteit. U krijgt twee jaar lange garantie op de piano en service aan huis.

Voordelen van de Digital Classic

Met de Digital Classic behoudt u de voordelen van een digitale piano, boven een akoestische piano: het instrument is eenvoudig verplaatsbaar, bevat twee ingebouwde aansluitingen voor een hoofdtelefoon, is onderhoudsvrij en behoeft dus ook niet gestemd te worden. Naast de warme pianoklank biedt de Digital Classic extra klanken. Zo beschikt u naast het strijkorkest ook over een hammondorgel, twee klassieke kerkorgels, twee klavecimbels, een vibrafoon en twee soorten e-piano’s.

Mogelijkheden van deze digitale piano

De achterkant is voorzien van verschillende aansluitingen, zoals midi-aansluitingen om de piano te verbinden met een computer. U kunt dan bijvoorbeeld de piano laten communiceren met een softwareprogramma op de computer. Dit biedt vele mogelijkheden, zoals zelf arrangeren of uw eigen bladmuziek inspelen en printen.

Als u wilt, kunt u de klank aanpassen naar uw eigen smaak. Daarvoor biedt het instrument de volgende functies:
volumeregeling;

  • nagalm (reverb);
  • transponering;
  • fijnstemming van de toonhoogte;
  • aanslaggevoeligheid.

Al deze functies kunt u instellen met een eenvoudige toetscombinatie die duidelijk beschreven staat in de handleiding.

Toetsen
Het klavier bestaat uit degelijke Yamaha-toetsen, die zelfs gebalanceerd gewogen zijn. Dit houdt in, dat de toetsen in de lage octaven zwaarder spelen dan in het hoge bereik, net als bij een akoestische piano. Bij een akoestische piano komt dit voort uit de dikte van de hamers. De hamers voor de lage noten zijn dikker dan die voor de hoge noten en spelen daardoor zwaarder. De aanslag van de Digital Classic is hiermee vergelijkbaar.

Pedalen
De degelijkheid van de pedaalconstructie is van bijzonder belang, omdat dit bewegende onderdelen bevat. Onze solide pedaalconstructie voorkomt slijtage en vervelend piepen in de toekomst. De piano bevat drie pedalen, net als een vleugel en worden ook zodanig toegepast. * Aan alle details is gedacht.

* Bij het Digital Classic Elite model heeft het middelste pedaal geen functie.

Handleiding
De piano wordt geleverd inclusief een Nederlandstalige handleiding.

Waarom zo voordelig?
Omdat we de Digital Classic zelf fabriceren, kunnen we hem zeer voordelig aanbieden. Er wordt geen gebruik gemaakt van dure tussenhandelaren. Voor een gelijksoortige Yamaha-piano betaalt u minimaal het dubbele tarief.

Extra’s

  • gratis professioneel transport in heel Nederland voor, gelijkvloers;
  • een in hoogte verstelbare, luxe Beethovenbank ter waarde van € 175,- voor slechts € 99,-;
  • een Sennheiser hoofdtelefoon naar keuze met 10% korting;
  • gratis service aan huis bij een garantiekwestie.

Huurmogelijkheden

U kunt de Digital Classic eerst een half jaar huren voor € 525,- inclusief borg en transport binnen een straal van 30km van ons pand. Daarbuiten is de totaalprijs € 600,-. Het voordeel hiervan is dat u het instrument een half jaar kunt uitproberen. Als het instrument u bevalt, dan kunt u de piano aanschaffen en krijgt u de betaalde huur gerestitueerd! Mocht u na dat halve jaar een ander instrument willen aanschaffen, bijvoorbeeld een echte akoestische piano, dan is zelfs dat mogelijk met restitutie van de door u betaalde huur.

Vleugeluitvoering
De Digital Classic Grand, een vleugeluitvoering, is ook leverbaar. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie
Muziekcentrum Oostendorp
Stationsweg 1
8091 AA Wezep
T: +31 (0) 38 3762954 +31 (0) 38 3762954
F: +31 (0) 38 3761274
www.oostendorp-muziek.nl
info@oostendorp-muziek.nl 

 

De Modellen

Openingstijden

Let op! Tussen de middag zijn we gewoon open!

 

Fotogalerij

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

Naar rechts