U bevindt zich hier: Home » Nieuws

Nieuws

Hieronder vindt u een overzicht van het nieuws met betrekking tot de digitale piano: Digital Classic.

Nieuw! Digital Classic Grand Superior III

maandag 28 juli 2014

Met deze nieuwe digitale vleugel haalt u een instrument van topkwaliteit in huis. De vernieuwde Grand Superior beschikt over de nieuwste Yamaha samples, maar behoudt zijn authenthieke design. De Superior III is uitgerust met 34 verschillende sounds, waarvan een tweetal werkelijk schitterende concertvleugel klanken; de Yamaha CFX en de Bösendorfer.

Maar er is meer veranderd. Het ingebouwde Linear Graded Hammer klavier met 88 gewogen toetsen bootst het gewicht en de weerstand van een akoestisch vleugeklavier natuurgetrouw na. Het Response Damper Pedal biedt dezelfde weerstand en diepte als bij een Grand Piano. 

De Grand Superior III geeft u niet alleen de ervaring van een akoestische vleugel, maar u geniet bovendien van alle voordelen van een digitale vleugel. Het instrument hoeft immers niet gestemd te worden en u kunt ongestoord en tot in de late uren oefenen door middel van een hoofdtelefoonaansluiting. 

Digital Classic Grand Superior III digitale vleugel

De Grand Superior III is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen. 

1. Digital Classic Grand Superior III - PE (zwart hoogglans), chroom;
2. Digital Classic Grnad Superior III - PE (zwart hoogglans), messing;
3. Digital Classic Grand Superior III - PWH (wit hoogglans), chroom.

De Digital Classic piano's en vleugels zijn verkrijgbaar in de webshop en showroom van Muziekcentrum Oostendorp. U bent van harte uitgenodigd om deze unieke instrumenten te komen beluisteren en bespelen. 

--------------------

Nieuwe Youtube video's

vrijdag 25 juli 2014

Menno Beijer heeft weer diverse nieuwe Digital Classic demonstratievideo's opgenomen en op het youtubekanaal geplaatst. Zo krijgt u een mooie indruk van deze digitale piano's. 

Digital Classic Grand Superior III - digitale vleugel van topkwaliteit

Digital Classic Deluxe II - digitale piano met hoogwaardige yamaha samples

 

Beluister nu de Digital Classic online

Alle 4 Digital Classic modellen kunt u nu ook online beluisteren via deze pagina. Natuurlijk klinken ze in het echt mooier en als u zelf achter de piano plaats neemt en gaat spelen dan is de beleving nog intenser. Door de mooie pianokast komt de klank realistisch naar voren. Veel meer dan bij de reguliere digitale piano's. In alle 4 modellen bouwen wij Yamaha hardware in, waardoor u de zekerheid heeft van een kwalitatief hoogwaardige piano. In deze prijsklasse is de Digital Classic al vele jaren onze meest verkochte digitale piano. Ervaar het in onze winkel in Wezep!

--------------------

Digital Classic Superior toegevoegd aan onze collectie

De Digital Classic Superior is het nieuwe topmodel uit de Digital Classic serie. Behalve de kast en luidsprekers zijn alle gebruikte onderdelen van Yamaha origine. Wij bouwen Yamaha in omdat zij bekend staan dat ze enkel A-kwaliteit produceren. Door het gebruik van een zeer degelijk luidspreker- en versterkersysteem, met 8 luidsprekers, heeft de klank een reikwijdte van een akoestische piano. Het houten klavier geeft u een speelervaring die dicht in de buurt komt van een akoestisch instrument.

--------------------

Nieuw digitale piano model bij de Classic serie

Er staan verschillende nieuw ontwikkelde vleugel uitvoeringen van de Digital Classic bij ons de winkel. Binnenkort komen hiervan foto's op deze website te staan. Het zijn stijlvolle kleine vleugels die weinig extra ruimte in beslag nemen ten opzichte van een conventionele piano. Leverbaar in de uitvoeringen crème wit hoogglans en zwart hoogglans. Leverbaar al vanaf € 2.995,- inclusief installatie bij u thuis, mits begane grond.

--------------------

Nieuwe Documentatie

Binnenkort gaan wij een nieuwe documentatie maken voor de verschillende Digital Classic modellen. De nieuwe kastuitvoeringen waar hieronder over wordt gesproken zijn heden te bezichtigen in onze winkel in Wezep. Deze modellen worden ook opgenomen in de nieuwe documentatie. Wilt u deze vrijblijvend ontvangen als die klaar is, dan kunt u een e-mail sturen naar info@oostendorp-muziek.nl.

--------------------

Yamaha Premium Dealer

Muziekcentrum Oostendorp B.V. is onlangs verkozen tot Yamaha Premium dealer. Dit select groepje dealers in Nederland hebben voldaan aan hun winkelpresentatie, goederenvoorraad en kennis van de verschillende Yamaha top digitale piano's. Het dealerschap houdt in dat wij in elke productgroep van de digitale piano's de topmodellen hebben staan. Dit geldt voor de volgende modellen: Yamaha CLP480, Yamaha CVP605, Yamaha CVP609, Yamaha NU1 en de hele Yamaha Avant Grand serie.

--------------------

Best Dealer Award gewonnen

Opnieuw heeft Muziekcentrum Oostendorp een Best Dealer Award ontvangen van Yamaha. Wij zijn blij met de waardering die Yamaha ons geeft. Na de eerder ontvangen Award voor keyboards, hebben we nu ook een Award gekregen voor de synthesizers en digitale piano's. Door de specialisatie die wij hebben ontwikkeld in het toeleveren van toetsinstrumenten, kunnen wij een optimale service organiseren. Bovendien zijn wij scherp in prijs door onze goede inkoopcondities. Wij willen ook onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat ze ons hebben gegeven om het behalen van deze Award te realiseren. U kunt hier de Best Dealer Award bekijken.

--------------------

Nieuwe Digitale modellen

In oktober komen de Digital Classic piano's binnen in andere kastuitvoeringen. Wij kunnen u de Digital Classic dan ook leveren in mahonie hoogglans, eiken mat, wit mat, wit hoogglans, zwart mat, noten hoogglans. Eind dit jaar krijgen we ook nog twee uitvoeringen van de Digital Classic binnen met exotische hout, namelijk piramide mahonie en wortelnoten. De meerprijs van een afwijkende kastuitvoering is € 200,-.

--------------------

Nu ook kleinere digitale vleugels

In oktober krijgen we ook kleinere modellen vleugels binnen. U kunt een e-mail sturen naar info@oostendorp-muziek.nl om op de hoogte te blijven en om een plaatje toegemaild te krijgen.

--------------------

Digital Classic brochure

U kunt de brochure van de Digital Classic aanvragen via verkoop@oostendorp-muziek.nl. Als u uw adresgegevens stuurt, dan sturen wij de brochure zo spoedig mogelijk, vrijblijvend naar u op.

 

De Modellen

Openingstijden

Let op! Tussen de middag zijn we gewoon open!

 

Fotogalerij

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

Naar rechts