U bevindt zich hier: Home » Informatie » Termijnbetalingen

Digitale Piano betalen in termijnen

Bij Muziekcentrum Oostendorp kunt u de Digital Classic binnen één jaar afbetalen. Ook na de huur is dit nog mogelijk. Dit aanbod is allen geldig in Nederland.
Via ons kunt u tot 12 maanden lang uw Digital Classic betalen, voor het bedrag van € 80,00. Dat betekent dat u nu kunt pianospelen op de piano die u eigenlijk altijd al wilde hebben. Dus niet eerst proberen op een goedkope piano, waarvan u het meubel niet mooi vindt en de klank niet inspireert. De Digital Classic geeft bezieling aan uw pianospel, waardoor u met meer plezier speelt, langer speelt en dus veel sneller leert. 

Als u op tijd betaalt, dan bent u overal vanaf. Als u niet na een jaar betaalt, wordt namelijk de rente verhoogd. Het is dus uw eigen verantwoording om binnen het jaar het gehele bedrag bij elkaar te krijgen.

Vervroegd aflossen

Een flexibele eigenschap van dit systeem is dat u ook tussentijds kunt aflossen. Mocht u bijv. na een half jaar besluiten dat u een gedeelte of het hele restbedrag wilt betalen, dan kan dat altijd. Dit kost u niets!

Klik hier om naar het invulformulier te gaan. Vul het formulier zo compleet mogelijk in. De gegevens worden 100% discreet verwerkt. Het enige wat wij hiermee doen is een aanvraag van kredietwaardigheid bij het BKR in Tiel. Omdat het om grote bedragen gaat, wordt er geen risico genomen. Wij nemen z.s.m. contact met u op of u hiervoor een goedkeuring heeft gekregen en we maken dan gelijk een afspraak voor het afleveren van de piano. U kunt ook nog even onze winkel bezoeken om de piano nog een keer te beluisteren en het één en ander kort te sluiten.

De randvoorwaarden voor de bovenstaande regeling: voor de afsluiting van het contract dient u jonger te zijn dan 72 jaar en moet u zich kunnen identificeren met een geldig rijbewijs, paspoort of Europese Identiteitskaart. Studenten kunnen geen gebruik maken van de regeling. Bovenstaande regeling geldt tot een bedrag van 5000 euro. Wilt u een grotere lening afsluiten, informeer dan naar de voorwaarden.

 

De Modellen

Openingstijden

Let op! Tussen de middag zijn we gewoon open!

 

Fotogalerij

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

Naar rechts