U bevindt zich hier: Home » Ervaringen

Ervaringen van onze klanten

Klik hier om uw ervaring te delen.

Ralph Kupka - 13 januari 2016
Na een aantal middagen in de mooie zaak van Oostendorp op allerlei digitale en akoestische piano's en vleugels gespeeld te hebben, trof mij uiteindelijk de klank van de Digital Classic Superior het meest. Op mijn verzoek werd (tegen meerprijs) Yamaha's topmodel CLP 585 ingebouwd. Ik speel er nu drie weken op en ben zeer enthousiast. Prachtige tot in elk detail perfect afgewerkte kast met een groots geluid, geweldig spelend toetsenbord, en de beste pianosamples, met name de Bosendorfer vind ik bijzonder fraai. Plus alle mogelijkheden van de digitale techniek. Ik ben zeer tevreden!

Bob Engeringh - 28 juli 2014
Onlangs de Digital Classic Mini Grand Elite aangeschaft bij Oostendorp. Hoe ik hier terecht kwam: ik was na een kennismaking met de Yamaha digitale piano aan het rondmailen voor tarieven, waarbij ik ook bij Oostendorp uit kwam. Mijn vraag werd beantwoord met een nette offerte, maar ook het advies om hun eigen piano eens te komen proberen. Er werd mij verzekerd dat ik geen spijt zou hebben van de rit naar Wezep. Ik ben de rit van het westen naar het oosten van Nederland aangegaan en dus inmiddels eigenaar van deze vleugel. WAT EEN TOP PIANO, SUPER SERVICE BEGELEIDING VANUIT OOSTENDORP. Iedereen die op zoek is naar een digitale vleugel, raad ik zeker aan deze aan te schaffen. De afwerking is vele malen mooier (je ziet op het moment dat je aan het spelen bent geen digitale cijfers en knopjes) en meest belangrijk: de samples die ze gebruiken in dit model zijn van hoogstaande kwaliteit. Ook de levering en nazorg zijn super geweest! Oostendorp, enorm bedankt voor jullie service en ik kom in de toekomst graag weer naar jullie toe.

Dhr Veenendaal - 28 juli 2014
Een paar kleine probleempjes met mijn nieuwe Digital Deluxe II. Gebeld en binnen een paar dagen stond er een monteur aan de deur. Alles is naar wens opgelost. Bepaald geen garantie tot aan de voordeur. Wat een heerlijk en veilig gevoel. Topzaak!

MartinB - 13 april 2012
4 maanden geleden de digital classic elite aangeschaft.
Aangezien ik de piano nog niet in het echt had gehoord was ik zeer verrast over de perfecte kwaliteit van zowel het geluid, als het gevoel van de toetsaanslag.
Ik ben heel erg blij dat ik toch voor een digitale piano heb gekozen omdat mijn huisgenoten niet meer gek worden van mijn moeizame pianospel (koptelefoon)

Ook de levering is keurig verlopen. Het meest verast was ik van de perfect service van oostendorp door mij vandaag te verassen met de Nederlandse handleiding van deze geweldige piano.
Dat een bedrijf de moeite neemt om, zonder dat ik er om heb gevraagd, een nazending te verrichten vind ik van een fenomeenabele klasse!

Groetjes van een zeer tevreden klant uit zeeland

Esther en Gerard Steffers - 18 oktober 2011
Bij ons staat al enkele jaren een mooie zwarte Digital Classic piano met een geweldig Yamaha klavier plus een extra versterking ingebouwd.
Door deze bij ons thuis aan vrienden te demonstreren zijn al enkele extra verkocht en deze zijn ook super tevreden over de goede service van de firma Oostendorp.Op 17 oktober zijn wij naar de demonstratie geweest van de firma Yamaha gegeven door Peter Baartmans.Dit was in het Dopshuis te Wezep. Deze avond was geweldig leerzaam om te horen en zien wat je allemaal op een Yamaha kan laten horen. Ook was daar het nieuwste model Digital Classic met een geweldig geluid.Voor alle klanten dit dit gemist hebben of niet konden komen , kom de volgende keer luisteren het is zeer de moeite waard en leerzaam .Wij gaan sparen voor dit nieuwste model Digital Classic piano.Fam Oostendorp bij deze bedankt voor de uitnodiging.

haepers emile - 22 juni 2011
op 11 juni reed ik met mijn schoonzoon naar wezep 225km om een piano te kiezen bij oostendorp,direct goed ontvangen met een vriendelijke groet en een koffie,na wat rondkijiken en proberen had mijn keuze gemaakt,een digital classic(deluxe)ze zou binnen 4 weken geleverd worden maar exact 10 dagen later stonden ze er met mijn piano.Ik zou zeggen doe zo verder.Mvg.

A. van den Berg - 16 juni 2011
Ik ben nu twee jaar in het bezit van de digitale piano met extra luidsprekers.Het instrument klinkt geweldig en is ook nog bijzonder fraai om te zien. Ook bij ons verbazen "kenners" zich over het geluid en de uitstraling. Geen punt van kritiek? Nou eentje dan; de inschakelplop die te horen is bij het inschakelen.

Fam. Heeren - 15 juni 2011
Sinds een aantal weken staat een mooie witte digital classic piano van Oostendorp in de huiskamer. Na bezoek aan de winkel tijdens onze vakantie in Overijssel, waarbij we zeer vriendelijk en deskundig geholpen zijn, werd de piano al binnen twee weken afgeleverd. Ook bij aflevering wederom vriendelijke mensen van Oostendorp. Kinderen spelen nu, na paar jaar keyboard, met meer plezier op een echte piano. Ook mensen die op bezoek komen zijn onder de indruk van de digitale piano in klassieke kast.

Gerrit van Os Dedemsvaart - 16 mei 2011
in december 2010 een digital classic elite aangeschaft.
uitstekend instrument en heb er veel plezier van.
informatie vooraf en levering sneller dan verwacht prima!
absoluut een aanrader om aan te schaffen!

G.Smit - 21 april 2011
Ben ongelooflijk ingenomen met mijn Digital Classic- piano.Behalve het kunnen kiezen van je eigen pianoklank is het spelen vooral een feest van zeer zuivere tonen.Bovendien kun je ,in tegenstelling tot de echte piano, die ik heb ingeruild voor dit electronische instrument,bespelen op elk moment van de dag,zonder buren te vervelen,omdat je de sterkte kunt regelen en als het moet zelfs een koptelefoon kunt aansluiten.Het instrument bevat onder vele klankmogelijkheden een niet van echt te onderscheiden 'sample' van een pijporgel.Ook het clavecimbel is van een behoorlijke kwaliteit.En al dit moois is opgeborgen in een fraai meubel.een sieraad in elk interieur.Al met al een prachtige combinatie die voortdurend uitnodigt tot muziek maken en waar ik lang naar heb gezocht.

Fam. Vlaar - 18 april 2011
Wij hebben een mooie hoge digitale piano die niet van echt te onderscheiden is. Onze kinderen spelen nu veel vaker en durven te oefenen.(Dan is de de koptelefoon. heel handig)
Ook fijn dat je de aanslaggevoeligheid kunt instellen!

Fam Schreurs - 09 april 2011
Wij zijn zeer tevreden over de piano, orgel, viool, harp, gitaar. Dit apparaat klinkt als je het wilt als een echte klassieke piano, maar als je wilt dus ook als een ander instrument. Prachtig om te zien ook.

Weerd - 07 april 2011
Elke dag genieten we van deze aankoop! Probleemloos tot nu toe; een mooi instrument en een ook nog een fraai meubelstuk! Voor de kinderen is het ook geweldig: koptelefoon of ingeprogrammeerde nummers laten spelen: veelzijdig!

Henk Fernhout - 01 april 2011
We wonen in een oud huis en dat maakte dat onze piano zo vaak gestemd moest worden, dat het niet leuk meer was. Zeker met samenspelen was dat heel lastig. Ik ben zeer tevreden over de digitale piano die we nu via Oostendorp hebben gekocht. Ook het unieke idee om deze piano in een kast te bouwen. Dit komt door de mogelijkheid van meer speakers ook het geluid ten goede. Ook de service van Oostendorp is prima

Minderhoud, Oost-Souburg - 31 maart 2011
Wij hebben de Digital Classic nu bijna een jaar, echt een geweldige piano! Absoluut geen spijt dat we naar Wezep zijn gereden.

van Leeuwen, Ommen - 30 maart 2011
Ik heb nu bijna een jaar de Digital Classic in bezit. Heb heel wat piano's en vleugels "versleten". De Digital Classic is qua kwaliteit, vormgeving en akoestiek een geweldige piano. Ik kan geen betere bedenken. Absoluut geen spijt en geweldige service van Oostendorp.

Peter van der Breggen - 28 maart 2011
Nadat we vloerverwarming hadden gekregen, was de piano binnen 2 maanden na het stemmen alweer vals.
Bovendien wilde ik toch altijd een keer een hogere kast. Via internet kwam ik bij de fa. Oostendorp terecht en na een bezoek aan Wezep een digital classic met alle opties aangeschaft.
Hij bevalt na ruim 2 maanden nog steeds uitstekend! Ik lig 's avonds op de bank heerlijk te genieten van de 50 preset-stukken.
Kreeg ik laatst een mailtje of de nieuwe piano beviel, en: " Bent u de digitale piano ontgroeid en wilt u verder gaan op een echte piano, dan kunt u ook bij ons terecht."
Altijd lachen met die jongens uit Wezep!

Geertje - 18 maart 2011
Heb sinds voorjaar 2010 een Digital Classic piano van Oostendorp in huis.
Woon in een gehorig huis en voelde me niet altijd vrij om te spelen wanneer ik dat wilde. Nu ik een elektronische piano heb, die met de koptelefoon op bovendien nog eens klinkt als een prachtige concertvleugel, ben ik de koning te rijk. Eindelijk kan ik spelen zo lang een vaak als ik dat wil! Een echte aanrader voor iedereen die ook in een gehorig huis/flat woont maar toch wil kunnen spelen.
Bovendien heeft de firma Oostendorp de piano helemaal naar mijn wens gemaakt en naderhand, toen er een paar kleine dingetjes nog niet helemaal in orde bleken te zijn, uitstekende service geleverd. Klasse!

Bas - 15 maart 2011
Ik zeg: doen!

Wicher Folkers - 07 maart 2011
Sinds december 2010 heb ik nu de digitale vleugel. Ik was ten eerste al verrast dat ik de vleugel 3 weken eerder kreeg dan afgesproken. De vleugel zelf vind ik schitterend. De vorm, het geluid zijn perfect. Het is echt een pronkstuk in de kamer. Na 35 jaar op een snaren piano te hebben gespeeld wilde ik graag een keer iets anders. Ik zag op de site van Oostendorp de digitale vleugel en wilde hier meer over weten. Na een aantal mails heen en weer te hebben gestuurd zijn we tot een goede deal gekomen en heb ik de vleugel dus gekocht. De klantvriendelijkheid van Oostendorp is mij bijzonder goed bevallen en wil ik dan ook bij iedereen aanraden om bij hen eens te gaan kijken.

Familie Kolsters - 22 februari 2011
Hallo allemaal , we hebben de digital classic (wel met upgrade: 6 speakers) nu ruim een jaar. Hij wordt vrijwel iedere dag intensief gebruikt. Zowel wij als onze kinderen spelen er graag op.
Tot nu toe bevalt hij uitstekend. Ik ben erg kritisch en het mag dan geen echte akoestische piano zijn, het geluid komt heel dicht in de buurt. De voordelen:
fijnafstelling, transponeren, galm , geen halfjaarlijkse stembeurt, etc., maakt dit muziekinstrument voor ons de beste keus.

Het personeel van Muziekcentrum Oostendorp heeft ons netjes geholpen en we hopen nog lang van de piano te mogen genieten.

Evangelisch Begeleidingscentrum - 11 februari 2011
Het EBC wilde graag twee nieuwe piano's hebben, er wordt bij ons veel muziek gemaakt. Van de fa.Oostendorp kregen we twee digital classics geschonken. In

Tom Mastwijk - 03 februari 2011
Ik heb de Digital Classic nu al enige tijd in huis. Hij bevalt erg goed en doet niet onder voor een echte piano. Ook de service die Oostendorp ons heeft geboden, en nog steeds bied is erg goed. Er is maar een groot verschil met een echte piano en dat is dat de toetsen allemaal even zwaar zijn. Het valt de meeste niet gelijk op en het hindert ook niet.
Wat ook nog een groot voordeel was aan de Digital Classic is dat je hem in je eigen kleur en smaak kan kiezen. Hij staat geweldig hier in de woonkamer.
Groeten, Tom

Familie Kolsters - 30 januari 2011
Hallo allemaal , we hebben de digital classic (wel met upgrade: 6 speakers) nu ruim een jaar. Hij wordt vrijwel iedere dag intensief gebruikt. Zowel wij als onze kinderen spelen er graag op.
Tot nu toe bevalt hij uitstekend. Ik ben erg kritisch en het mag dan geen echte akoestische piano zijn, het geluid komt heel dicht in de buurt. De voordelen:
fijnafstelling, transponeren, galm , geen halfjaarlijkse stembeurt, etc., maakt dit muziekinstrument voor ons de beste keus.

Het personeel van Muziekcentrum Oostendorp heeft ons netjes geholpen en we hopen nog lang van de piano te mogen genieten.

Kees Kayim - 14 januari 2011
zo'n 20 jaar geleden was ik niet van plan om een keyboard te kopen maar toch ging ik even kijken op een druilerige zaterdagmorgen bij Oostendorp, zag een prachtig exemplaar, was niet goedkoop maar dhr. Oostendorp sr. zei: "neem mer effen mee dit weekend en as ie oe bevalt kom je moandag mer betoalen " dat heb ik dus gedaan..
(wat een vertrouwen h

Familie Olmer - 18 mei 2010
Sinds november 2009 hebben wij een digital classic piano. Een keuze waar we nog elke dag blij mee zijn. De piano speelt fijn en heeft een mooi geluid, ook als je het volume zacht hebt. Het is heerlijk om piano te spelen terwijl je buren er geen last van hebben. Deze piano is een echte aanrader. Na een zoektocht op internet zijn we naar Wezep gereden om bij Oostendorp in de winkel te kijken. We werden zeer hartelijk ontvangen en konden in de zaak de verschillende modellen bespelen en beluisteren. Mocht je nog twijfelen, het is de rit waard! Tevreden groeten uit Rotterdam.

fam. H.J. Janssen, Assen - 00 00 0000
In februari 2011 hebben wij een digitale piano gekocht, een Classic Digital, in een eiken kast. We hadden al 12 jaar een digitale piano, maar vergeleken met de Digital Classis was dat 'speelgoed'. We zijn heel erg tevreden over de mogelijkheden die deze piano biedt, de veelzijdigheid in klankkleuren en de digitale klanken die er in opgeslagen zijn. Tevens is de aanslaggevoeligheid van deze piano niet te onderscheiden van een akoestische piano. We zijn er erg blij mee en willen hierbij dan ook Oostendorp bedanken voor de goede service, en -na enkele telefonische contacten- de correcte aflevering aan huis.
Wij, onze kinderen en allen die bij ons over de vloer komen, hopen er lang plezier van te hebben.

Fred Berendsen - 6 mei 2010

Sinds 2 maanden heb ik de piano nu in huis. Het is een Digital Classic met 4 boxen. De Digital Cassic is een super fijne piano om op te spelen met een uitstekende akoestiek. Naast de meest voorkomende voordelen van een digitale piano, is het ook prettig dat je de bas naar eigen smaak kunt afstellen. Ander voordeel is dat het vrij eenvoudig is om je laptop erop aan te sluiten. Ik neem zelf muziek op met een Macbook pro. De software die daar op zit (Garageband) maakt het zelfs mogelijk om je eigen composities direct om te zetten naar notenschrift. Er wordt wel gezegd dat je op een digitale piano minder inspiratie hebt. Niets is minder waar, ik heb de afgelopen maanden meer gespeeld dan in de jaren ervoor. Een abolute aanrader wat betreft vorm, kwaliteit en speelgenot.

Carla Stroink - 29 april 2010
Ik wilde na 39 jaar weer geen pianospelen. Tot dan toe was er eigenlijk nooit geen geld voor een piano, totdat ik de digital classic op internet ontdekte en ook las dat je het eest mocht proberen (huren 6 maanden). Dat hebben we gedaan en sinds augustus 2009 staat de witte digital bij ons in de kamer en gaat er wat mij betreft nooit weer uit!!! Prima Service hebben we tot nog toe gehad!! Een zeer tevreden pianospelende oma Carla Stroink

Yvonne Liew-On - 5 maart 2010
Ik vind de Digital Classic piano heel mooi om te zien en fijn om te bespelen. Maar wat ik vooral enorm waardeer is het feit dat Muziekcentrum Oostendorp mij een piano heeft gegund op het moment dat ik mijn baan kwijt was en ik op dat moment geen inkomen had (pas ruim 2 maanden later)! En ondanks het feit dat ik een paar keer vertraagde betalingen had en het een keer voor mekaar gekregen heb om de reparateur voor niets naar Rotterdam te laten komen (blunder!), en ik zelfs even "zoek" was beging 2010 na mijn verhuizing vanuit Rotterdam naar Almere, heeft Oostendorp mij nooit een rotgevoel gegeven, de medewerkers waren altijd begripvol en schappelijk, en dat weerdeer ik enorm. Jullie zijn geweldig, jullie hebben mij een wonder gegeven, hartstikke bedankt voor alles!

Klaas Pentinga - 21 februari 2010
Meer dan tevreden. Prima concept. Hou me op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Groet uit Ameland

Jemaine - 20 januari 2010
Sinds Januari heb ik de digital classic aangeschaft. Ik ben een fervent pianospeler en moest erg wennen aan het idee om een piano zonder snaren in huis te hebben. Sinds dag 1 dat de digital classic in huis stond was ik erg tevreden met de akoestiek en de toetsaanslag. Het is echt een aanrader, ook vanuit financieel oogpunt (vergeleken met een gewone piano).

Marcel & Luciënne - 17 december 2009
Het is bijna twee jaar geleden dat wij een digitale piano hebben aangeschaft. Iedere dag speelt onze jongste dochter van 8 jaar de mooiste liedjes. Het fijne van deze digitale piano is dat je de koptelefoon kan gebruiken of het geluid zachter kan zetten, wanneer gewenst. Het is een prachtig meubelstuk en nog geen seconde spijt van gehad. Het advies destijds klopt precies.

Arno Vroegindeweij - 1 oktober 2009
Vorig najaar hebben wij een digitale piano aangeschaft en zijn zeer tevreden over deze aanschaf. Het geluid is gewoon uitstekend en het is ook zeer prettig om met de koptelefoon op te spelen. Je bent dan niemand tot last en je kunt altijd spelen wanneer je zin hebt!

Hanny 19 augustus - 2009
Ook wij willen graag een reactie toevoegen! De digitale piano is echt een aanwinst in ons huis, hij ziet er prachtig uit, hij klinkt echt als een piano en onze dochter kan nu op de gekste tijden spelen, hard, zacht of met koptelefoon. Ook over de service van Oostendorp zijn we goed te spreken, want nadat we na een periode aan 1 toets een klein probleem constateerden, werd dit op korte termijn gratis thuis verholpen.

Dennis 2 juni 2009
Inmiddels heb ik de piano alweer 1,5 jaar en ben er nog steeds onzettend blij mee. Het is elke keer weer een genot om er achter te zitten. Mensen die op bezoek komen verbazen zich ook elke keer dat het een electrische piano is en dat het geluid zo mooi is. De investering in extra speakers is ook zeker de moeite waard.

Luc 23 mei 2009
Een half jaar geleden een digital classic aangeschaft voor onze dochter. Nu zijn er in huis al meer mensen bevangen met het pianovirus. Veel mensen verbazen zich over de prijs. Wij zijn uitermate tevreden ook als het gaat om de service!

Annemiek 12 maart 2009
Vorig jaar hebben we een prachtige hoogglans-witte 'digital classic' aangeschaft. Ik ben er enorm blij mee. Het geluid is heel goed en de piano staat heel mooi in de woonkamer (ook niet onbelangrijk!) De verkoper heeft ons aangeraden om de piano direct te 'upgraden' met 2 extra boxen. Was wel duurder, maar daar heb ik nu nog dagelijks plezier van. Bij aflevering werd de piano keurig aangesloten en kregen we een duidelijke uitleg. Kortom, geen seconde spijt van deze aanschaf!

Rene 18 december 2008
Mijn complimenten voor zoveel kwaliteit tegenover zo'n mager prijsje. Mooi concept, goed geluid en een afwerking waar de "grote merken" nog wat van kunnen leren. Goed gedaan, Henk!

Jack 5 oktober 2008
Wat een top bedrijf! Grootse klasse, de service daar. En dan moet je weten: we hebben de Digital Classic nog niet eens in huis! En nu al vind ik dit de beste dealer van Nederland. Waarom? OMdat ze mij vriendelijk en goed hielpen, een nette betalingsregeling met mij konden treffen, en omdat ze de beste piano van europa verkopen: de Digital Classic. Ik had mij, als redelijk kenner van vele keyboards en piano's, een beeld gevormd van het geluid dat deze piano zou maken. Maar het werkelijke geluid overtrof mijn stoutste dromen: de digital classic klinkt écht beter dan een echte piano. Loepzuiver! Peter en Henk: Bedankt!

Lianne 18 september 2008
Ik wil namens onze dochter zeggen dat ze heel erg tevreden is over de Piano Digital Classic Reactie van mensen die zijn komen luisteren vinden de kwaliteit en prijs verhouding zeer interessant. Wie weet komen er nog nieuwe klanten uit deze omgeving.(Veldhoven) Wij kunnen hierover positief oordelen en vinden het ook een geweldig produkt.

Danielle van Kampen 4 september 2008
Ik heb ongeveer een half jaar de digital classic, en ben er erg blij mee. Er zit een heel mooi geluid in, en mijn ouders vinden het fijn dat hij er uit ziet als een gewone piano. Ik ben net op les, dus de koptelefoon is ook erg leuk voor mijn ouders.

Ad Sur 31 augustus 2008
De Digital Classic is een fantastische piano met een prima uitgebalanceerd en warm geluid. Hij leent zich uitstekend voor het modernere werk (Bartok, Schoenberg, Ligeti, etc). Ook heerlijk om Bach op klavecimbel/orgel en ook Messiaen, Franck en Reger (met wat aanpassingen) op orgel te kunnen spelen. 1 - 2 uur per dag spelen op de Digital Classic is dagelijkse kost voor mij. En het instrument ziet er prachtig uit. Complimenten!

Jan Huijgers 27 augustus 2008
Speel sinds 1965 piano en in huis altijd op een akoustische piano. Dus 's-avond is het van sssssttt...Televisie!!! Nu kan ik met koptelefoon spelen want... Sinds twee maanden ben ik nu in het bezit van een Classic FP7. De gewone piano klanken zijn prima en ook de andere. Maar dat was al bekend van deze Roland FP7. De extra mogelijkheden zijn ook fantastisch en bovenal is het ook een mooi meubelstuk want daar ging het mijn vrouw om :-) Over de service van Oostendorp alleen maar lof (alleen jammer dat ze geen filiaal in Brabant hebben :-)

Ingrid Witteveen 27 augustus 2008
Ik ben sinds maart dit jaar in het bezit van de Digital Classic en toen ook begonnen met pianoles. Wat mij betreft is het een prachtig meubelstuk met een hele fijne functie. Kunnen spelen wanneer je maar wilt 's-morgens vroeg of 's-avonds het kan. Bedankt Oostendorp voor de goede service en het enthousiasme waarmee jullie je klanten omringen.

Fam. Van der Weerd 26 augustus 2008
Wij zijn sinds een paar weken in het bezit van een digital classic. En we kunnen niet anders zeggen dan dat we er erg enthousiast over zijn. De verbaasde reacties van de bezoekers zijn ook de moeite waard omdat ze verwachten dat er piano wordt gespeeld, maar er ook een (o.a.) prachtig orgel in verscholen blijkt te zitten! We hebben nog geen moment spijt gehad van ons aankoop. Over de service van Oostendorp zijn wij ook zeer tevreden.

 

De Modellen

Openingstijden

Let op! Tussen de middag zijn we gewoon open!

 

Fotogalerij

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

piano's

Naar rechts